Kippertransport

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het internationaal kippertransport. Binnen dit transport kunnen we alle soorten ladingen vervoeren met uitsluiting van het transport van GMP-goederen. De kippers zijn geschikt gemaakt voor diverse soorten ladingen, nationaal en internationaal.

ADR (gevaarlijke stoffen)

Bijna al onze chauffeurs zijn gecertificeerd voor het vervoeren van ADR-goederen (gevaarlijke stoffen). Ook hebben zij de beschikking over de nieuwste gevarenkaart. Onze voertuigen zijn uitgerust met de voorgeschreven ADR-uitrusting. Verder is er een externe veiligheidsadviseur aangesteld, deze controleert en adviseert de chauffeurs en de directie.

VCA

De chauffeurs zijn VCA-gecertificeerd waardoor deze gekwalificeerd zijn om werkzaamheden uit te voeren op bouwlocaties en de petrochemie.

Vrachtwagens

Ons wagenpark bestaat volledig uit Euro 6 vrachtwagens. Ons wagenpark is volledig uitgerust met alle benodigdheden om doordeweeks te kunnen overnachten in de vrachtwagens, waardoor ons wagenpark zo efficiënt mogelijk ingezet kan worden. Dit minimaliseert daarbij ook het overbodig verbruik van brandstof doordat de chauffeurs doordeweeks niet hoeven terug te keren naar onze standplaats. (hierbij worden alle wettelijke rijtijden en rusttijden nageleefd).

Opleggers

Ons bedrijf beschikt over een groot assortiment van verschillende opleggers van verschillende merken en afmetingen. Het laadvermogen van onze opleggers varieert van 24 tot 65 kubieke meter. Deze opleggers zijn gemaakt van staal of aluminium zodat er een oplegger van het juiste materiaal gestuurd kan worden naar de opdrachtgever om productvervuiling te voorkomen. Verder kan het lossen van materialen plaatsvinden via een klep, deuren en graanschuif. Ook beschikken wij over een aantal opleggers met een hydraulische klep waarmee het mogelijk is grote stenen tot 3000 kg te vervoeren. Dit alles zorgt ervoor dat onze opleggers inzetbaar zijn voor nagenoeg alle materialen binnen het kippertransport.

Een kleine greep uit de verschillende producten die wij vervoeren:

  • Zand en grind
  • Stenen tot 3000 kg
  • Piekijzer
  • Slibafval
  • Verschillende soorten schroot van HMS 1 tot lichtere versnipperde metalen
  • Kolen
  • Ferrometalen
  • Oxides
  • Kunstmest